Rondleiding Julius Caesar in Amsterdam

Zondag 24 september 2023 om 15:00 uur

NB: De rondleiding is inmiddels volgeboekt. U kunt zich nog aanmelden voor een plekje op de wachtlijst óf, als u echt zeker wilt zijn van een Romerondleiding door André en Raphael, voor de door hen begeleide lustrumreis!

-----

Het kan je bijna niet ontgaan zijn in de media, maar op 16 september opent de grote biografische tentoonstelling Julius Caesar - Ik kwam, ik zag en ging ten onder in het H’art Museum (voormalige Hermitage in Amsterdam). 
  
Roma Aeterna, Aeterna Reizen en de Werkgroep Italië Studies bundelen hun krachten en bieden een gratis rondleiding* over deze fascinerende tentoonstelling waarin het verhaal van Julius Caesar in elf scenes aan ons voorbij trekt. Compleet met schaduwkanten en mythevorming is het een tentoonstelling over een alleenheerser die menig leider inspireerde. Want zowel Karel de Grote als Paus Julius II, Napoleon en Mussolini claimden zijn erfenis. 
  
Raphael Hunsucker (Roma Aeterna) en André Mulder (Aeterna Reizen) - beiden oudheidkundige academici en fan van Julius Caesar - zullen de rondleiding verzorgen op zondag 24 september om 15:00 uur
  
Schrijf je snel in en mail aan info@aeternareizen.nl, want er is maar een beperkt aantal plaatsen!**
  
* Exclusief entreebewijs museum
** Twee plaatsen maximaal per inschrijving

Meld je hier aan
Odoo • Tekst en afbeelding